Nazi Zombie Portable
Please log in or register. If you're not logged in you cannot download maps.

Nazi Zombies Portable Official Community


You are not connected. Please login or register

Can't select Objects/Entities in WorldCraft 3.3

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

I know this isn't the forum for questions about WorldCraft 3.3, but I know many people here are fairly experienced with it so I am hoping you can help me out. Smilez

As the title says, I can't select an objects or entities in the viewport or the grid. Which means I can't resize or repaint objects too.

I read that it could be my Catalyst drivers but I would rather not uninstall the drivers to my card unless I know for sure.

Thanks

View user profile

FRiiZY_DuDE

avatar
Administrator
Administrator
Moved to General Help.

How are you selecting them? Long time since I used WC\VHE\JH but it's left click I think with Pointer tool thing selected?


____________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Core i5 6500 3.2GHz Skylake Quad Core
RAM: 8GB 3GHz Corsair Vengenence DDR4
SSD: 480GB SANDISK Extreme Pro
HDD: 500GB VelociRaptor + 2TB WD Black
GPU: Sapphire Radeon RX480 8GB
KB&M: Razer Blackwidow Tournament Green Switches & Trust Mouse
View user profile
I've personally had this issue, just donwload any opengl32.dll and put it on the same folder where, at the root on VHE/Worldcraft is. This may partially fix this issue WinkeyWink


____________________________________________________________________________________________________
Der Riese WIP - My project for NZP
Valve Hammer Editor Setting up for mapping!

Actual Gaming Rig
View user profile
@FRiiZY_DuDE wrote:Moved to General Help.

How are you selecting them? Long time since I used WC\VHE\JH but it's left click I think with Pointer tool thing selected?

Yes, I was using the Pointer tool thing Tongue

@JavierMaki wrote:I've personally had this issue, just donwload any opengl32.dll and put it on the same folder where, at the root on VHE/Worldcraft is. This may partially fix this issue WinkeyWink

That fixed it! Thanks Smilez

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum